Begrippenlijst

Wat is CleanVoice?

CleanVoice AI is an AI tool that improves audio quality by removing unwanted sounds.

CleanVoice AI is een hulpmiddel dat kunstmatige intelligentie gebruikt om de kwaliteit van audioregistraties te verbeteren. Het verwijdert ongewenste geluiden zoals stopwoorden, stotteren en mondgeluid, waardoor je een gepolijste, professioneel klinkende opname krijgt. Aan de slag gaan met CleanVoice AI is eenvoudig, upload gewoon je audiobestand en laat de AI het werk voor je doen. Met CleanVoice AI kun je vertrouwen hebben in de audiokwaliteit van je podcast of andere opnames.

Is CleanVoice AI gratis?

Ja, CleanVoice AI biedt zowel gratis als betaalde abonnementsopties. Het heeft een gratis proefversie met beperkte functies en biedt ook betaalde abonnementen met meer geavanceerde mogelijkheden.

Wat is de AI die je stem schoonmaakt?

CleanVoice AI maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie-algoritmen om ongewenste geluiden zoals stopwoorden, stotteren en mondgeluid uit audioregistraties te verwijderen. De AI analyseert het geluid en past complexe verwerkingstechnieken toe om de algehele audiokwaliteit te verbeteren en een professionelere opname te creƫren.