Begrippenlijst

Wat is Tango?

Automatisch stapsgewijze documentatie maken met schermafbeeldingen en markeringen.

What is Tango?

Tango is a tool that automatically creates steps for every click you make while recording a workflow. Later you can customise all the steps, and export them in any way that you want. To get an idea of how it works, check the following video:

Hoe werkt de app van Tango?

De Tango-app is ontworpen om het tankproces te vereenvoudigen. Met de app kun je eenvoudig tankstations in de buurt vinden en de actuele brandstofprijzen bekijken. Daarnaast biedt de app vaak speciale deals en kortingen die je kunt gebruiken om te besparen op je brandstofkosten. Je kunt je tankbeurt zelfs direct via de app betalen, waardoor je tijd bespaart en snel weer de weg op kunt.

Hoe betaal je bij Tango?

Betalen bij Tango kan zowel met de Tango-app als met andere gangbare betaalmethoden, zoals bankpassen en creditcards. Als je de Tango-app gebruikt, kun je je betaling eenvoudig via de app voltooien. Dit maakt het afrekenproces snel en efficiënt.

Hoe werkt het tanken bij Tango?

Bij Tango-tankstations kun je op de gebruikelijke manier tanken. Je kunt zelf je brandstof kiezen en de gewenste hoeveelheid tanken. Vervolgens kun je afrekenen met de betaalmethode van je keuze, of dit nu via de app, bankpas of creditcard is.

Wat is de benzineprijs bij Tango?

De brandstofprijzen bij Tango kunnen variëren afhankelijk van locatie en actuele marktomstandigheden. Het is handig om de Tango-app te raadplegen voor de meest recente brandstofprijzen bij jou in de buurt. Daarnaast biedt de app vaak informatie over eventuele kortingen of speciale aanbiedingen die je kunt gebruiken om geld te besparen.

Conclusie

Tango maakt tanken gemakkelijker en voordeliger dankzij hun app en tankstations. Met de app kun je niet alleen tankstations vinden en prijzen vergelijken, maar ook direct betalen en profiteren van mogelijke kortingen. Het tanken bij Tango-tankstations verloopt op de gebruikelijke manier, en je hebt de keuze uit verschillende betaalmethoden. Vergeet niet dat brandstofprijzen kunnen variëren, dus het is handig om regelmatig de app te raadplegen voor actuele informatie.