Begrippenlijst

Wat is Podcastle?

Podcastle is de meest eenvoudige manier om podcasts van professionele kwaliteit te creëren.

Hoe kan ik een podcast maken met Podcastle?

Er zijn diverse manieren om een podcast te creëren met Podcastle. Voer een online interview uit met maximaal 10 deelnemers, neem een solo-aflevering op, of maak een podcast via onze door AI aangedreven Tekst-naar-Spraak technologie met gegenereerde menselijke stemmen.

Ontdek hoe ons digital marketing bureau je kan helpen om het maximale uit tools zoals Podcastle te halen en je online aanwezigheid te versterken.

Hoe kan ik een podcast bewerken met Podcastle?

Met Podcastle kun je gemakkelijk je podcast bewerken met een reeks krachtige tools met slechts één klik, waaronder splitsen, inkorten, vervagen, comprimeren, egaliseren, niveauregeling en verbetering met behulp van de kracht van AI-technologie. Je kunt zelfs audiobestanden bewerken door wijzigingen aan te brengen in de getranscribeerde tekst!

Wat is de opnamekwaliteit op Podcastle?

We garanderen ongecomprimeerde lossless audio van hoge resolutie en tot 4K-video voor elke deelnemersopname, ongeacht de internetconnectiviteit.

Met één klik zal de door AI aangedreven Magic Dust je stem isoleren en de spraak verbeteren door achtergrondgeluid te verwijderen, een automatische equalizer en compressor toe te passen, waardoor het klinkt als een professioneel nabewerkt audiobestand.

Heb ik een creditcard nodig om Podcastle uit te proberen?

Nee, de gratis versie van Podcastle geeft je toegang tot de meeste functies en vereist geen creditcardgegevens. Je hebt alleen een creditcard nodig als je besluit te upgraden naar de Storyteller-, Pro- of Enterprise-plannen.

Laat ons je begeleiden in de wereld van digitale marketing, van het optimaliseren van podcastcreaties tot het effectief promoten ervan online.