Begrippenlijst

Wat is Loom?

Loom is een scherm- en video-opnametool.

De Loom-app is een tool waarmee gebruikers eenvoudig video's kunnen opnemen en delen, wat handig is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Hieronder worden enkele veelgestelde vragen beantwoord over deze handige tool:

Wat is een Loom Video?

Een Loom-video is een opname van het scherm, inclusief audio en soms video van de persoon die de opname maakt. Het kan worden gebruikt om presentaties, tutorials, feedback of andere soorten video's te maken.

Hoe duur is Loom?

Loom biedt verschillende abonnementsopties, waaronder een gratis versie en betaalde abonnementen met uitgebreide functies. De prijs varieert afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en het abonnement dat ze kiezen.

Is Loom gratis?

Ja, Loom biedt een gratis abonnement met beperkte functies, waaronder basisopname en delen. Voor meer geavanceerde functies en mogelijkheden is er een betaalde versie beschikbaar.

Conclusie

Loom is populair geworden vanwege zijn gebruiksgemak en veelzijdigheid, waardoor het een nuttige tool is voor zowel individuen als teams die visuele communicatie willen verbeteren.