Begrippenlijst

Wat is Keap - voorheen Infusionsoft?

Keap is een alles-in-één CRM-platform dat bedrijven helpt bij het beheren van klantrelaties, marketing en verkoopprocessen.

Keap, voorheen bekend als Infusionsoft, is een platform dat zich richt op klantrelatiebeheer (CRM) en marketingautomatisering voor kleine bedrijven. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Keap:

Is Keap hetzelfde als Infusionsoft?

Ja, Keap was oorspronkelijk bekend als Infusionsoft voordat het een rebranding onderging.

Waar is Keap het beste voor?

Keap is ontworpen om kleine bedrijven te helpen bij het beheren van klantrelaties, het stroomlijnen van marketingactiviteiten en het automatiseren van repetitieve taken. Het biedt tools zoals e-mailmarketing, facturering, afspraakplanning en CRM-functionaliteiten.

Is Keap gemakkelijk te gebruiken?

Keap streeft ernaar om een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, zelfs voor ondernemers zonder technische achtergrond. Het biedt sjablonen en workflows om het instellen en uitvoeren van marketingcampagnes te vergemakkelijken.

Hoe heet Infusionsoft nu?

Infusionsoft heeft zijn naam gewijzigd naar Keap om zijn focus op vereenvoudiging en groei voor kleine bedrijven te benadrukken.

Keap biedt een geïntegreerde suite van tools die bedrijven helpt om hun verkoop-, marketing- en klantenservicetaken te stroomlijnen. Van contactbeheer en leadopvolging tot e-mailautomatisering en facturering, Keap is bedoeld om kleine bedrijven te helpen hun processen te optimaliseren en effectiever te communiceren met hun klanten.