Begrippenlijst

Wat is Gmail?

Gmail is een gratis e-mailservice die wordt aangeboden door Google. Het stelt gebruikers in staat om e-mails te verzenden en ontvangen, evenals hun e-mailberichten en contacten te beheren.

Gmail is een populaire e-maildienst van Google die gebruikers in staat stelt om e-mails te verzenden, ontvangen en organiseren. Hier zijn antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Gmail:

Hoe organiseer je Gmail?

Gmail biedt verschillende manieren om je inbox georganiseerd te houden. Je kunt labels gebruiken om e-mails te categoriseren en in mappen te plaatsen. Ook kun je filters instellen om binnenkomende e-mails automatisch te sorteren. Verder biedt Gmail de mogelijkheid om e-mails te archiveren, te markeren als belangrijk, en ze te verwijderen wanneer je ze niet meer nodig hebt.

Wat is het verschil tussen een Google account en een Gmail account?

Een Google account is een algemeen account dat je toegang geeft tot verschillende Google-services, zoals Gmail, Google Drive, Google Agenda en meer. Een Gmail account is specifiek voor de e-maildienst van Google. Wanneer je een Gmail account aanmaakt, krijg je automatisch toegang tot een Google account met toegang tot andere services.

Hoe vaak haalt Gmail mail op?

Gmail haalt automatisch en regelmatig nieuwe e-mails op van de servers van je e-mailprovider. De frequentie van het ophalen kan variëren, maar meestal wordt dit om de paar minuten gedaan. Je kunt ook handmatig je inbox verversen om direct nieuwe e-mails te zien.