Begrippenlijst

Wat is Answer The Public?

Step inside the head of your target audience by finding out exactly what they search for on the internet.

Answer The Public is een uitstekende tool om te begrijpen hoe jouw doelgroep online naar informatie zoekt en wat ze precies willen vinden. Deze tool kan inzichtelijke informatie bieden over de behoeften van je doelgroep en hoe je deze het beste kunt vervullen, ongeacht of je werkzaam bent in marketing, contentcreatie of het runnen van een bedrijf.

Hoe gebruik je Answer The Public?

Om de tool te gebruiken, voer je eenvoudig een trefwoord of zin in die gerelateerd is aan je bedrijf of branche. Answer The Public levert vervolgens binnen enkele seconden een lijst met vragen, voorzetsels en daarmee geassocieerde zinnen die mensen gebruiken in hun zoekopdrachten. Met deze kennis kun je content schrijven die inspeelt op deze vragen en voorzetsels, waardoor de content hoger verschijnt in zoekmachine-resultaten en de kans groter wordt dat gebruikers deze ontdekken.

Bijvoorbeeld, als je werkt als een personal trainer, kun je "fitness" als je trefwoord invoeren. Answer The Public genereert vervolgens vragen zoals: "Wat zijn de beste workouts voor gewichtsverlies?" en "Hoe vaak moet ik trainen om resultaten te behalen?". Deze vragen kunnen worden gebruikt om blogposts, video's of andere soorten content te genereren die zich richten op die specifieke onderwerpen.

Door Answer The Public te gebruiken, kun je naast het verbeteren van je content ook nieuwe kansen voor je bedrijf ontdekken. Als je bijvoorbeeld kijkt naar zoekopdrachten zoals "yoga bij mij in de buurt" of "certificering voor personal trainers", zou je een groot aantal geïnteresseerden kunnen opmerken. Dit kan suggereren dat het behalen van een certificaat voor personal training of het starten van een yogaschool lucratieve toevoegingen kunnen zijn.

Groove Digital

Wil je een opvallende website die jouw merk echt vertegenwoordigt? Ontdek hoe Groove Digital je visie tot leven kan brengen. Boek 30min gratis groeigesprek.