Let's meet

Tiemen Hageman

Copywriter

Locatie
Nijmegen, Nederland

Leer Tiemen Kennen

Ik ben Tiemen. Ik studeer Creative Writing aan ArtEZ in Arnhem en Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met schrijven en filmmaken ben ik op de middelbare school begonnen. Ik schreef toen veel gedichten en maakte samen met een paar vrienden geregeld korte films. Daar is mijn interesse in storytelling begonnen. In mijn opleiding filosofie leer ik door te vragen een oordelen uit te stellen: dingen zijn in de kern vaak anders dan aan de oppervlakte.​ Bij Creative Writing leer ik alles op het gebied van storytelling: verhalen vertellen is niets meer dan de juiste informatie op het juiste moment geven.

De combinatie van mijn twee studies maakt dat mijn werk vaak een analytische insteek heeft. Ik ben onderzoekend en nieuwsgierig. In mijn werk neem ik mezelf en de wereld om me heen onder de loep. Ik ben geïnteresseerd in de keuzes die mensen maken, waarom ze die keuzes maken en wat dat kost of oplevert.

Op dit moment werk ik bij de Volkskrant als podcastmaker en ik zit in het afstudeerjaar van Creative Writing. Ik doe een artistiek onderzoek naar verhalen waarin journalistiek en literatuur samenkomen. Mijn afstudeerwerk gaat een korte verhalenbundel worden over het thema geweld. Ik studeer af in juli 2023.

Over ons
Tiemen Hageman
Reviews

Succesverhalen

Geen cases gevonden
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀