Website

Sneaker Request

Onze rol
Web Design
Tijdlijn
2 maanden

Over Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop voor exclusieve sneakers en accessoires. Ook kun je hier verzoeken doen aan het team van Sneaker Request. Wil je een schoen of ander item super graag hebben maar lukt het je maar niet om je handen eraan te krijgen? Dan helpt Sneaker Request je graag uit de brand. Deze personal shoppers zetten hun netwerk slim in om zo alle klanten van producten te kunnen voorzien waar ze al zo lang naar opzoek zijn!

Het project

Het project met Sneaker Request gaat al enige tijd terug in de tijd. In begin 2019 is de eerste webshop online gegaan. Inmiddels is deze al meerdere malen aangepast en geoptimaliseerd. Recentelijk, in maart 2021, hebben we de website weer in nieuwe designs gestoken. Tijdens deze periode is de website ook volledige vertaald. Eerder was de website enkel in het Engels beschikbaar. Nu kunnen bezoekers makkelijk schakelen tussen de Engelse en de Nederlandse versie van de Sneaker Request website.

Ook hebben we verschillende optimalisaties doorgevoerd om de website sneller te maken. Dit en een aantal andere conversieoptimalisaties maken dat het conversiepercentage van bezoekers langzaam toeneemt.