Website

Pand 33

Onze rol
Web Design
Web Development
Tijdlijn
Maart 2021 - juni 2021

Het project

De grote wens van Pieter en Ditmar, samen goed voor 25 jaar horeca-ervaring, om als vrienden een eigen restaurant te runnen kwam uit. Met hulp van Annelie en Niels hebben zij dit met z’n vieren gerealiseerd.

GROOVE. kwam met Ditmar in contact via een oude klant van GROOVE: restaurant De Artisjok, dat zat gevestigd in het pand dat nu wordt bezet door Pand 33. Door de overname van het pand kwam GROOVE op de hoogte van het nieuwe restaurant. Meteen werd er actie ondernomen om te kijken of de online omgeving van Pand 33 al was geregeld. Een korte maar duidelijke meeting met Ditmar resulteerde uiteindelijk in de samenwerking waar we nu midden in zitten

Het proces

Het project is soepel verlopen. Gedurende de verbouwing van het pand zijn we bij GROOVE al druk bezig geweest met het ontwerpen van de designs. Er werd inspiratie opgedaan vanuit een moodboard dat door klant werd aangeleverd. Dit moodboard gaf een duidelijke impressie van de beoogde sfeer dat het restaurant moet bieden. Deze sfeer hebben we doorgetrokken in de designs van de website. Er is gekozen voor donkere tinten groen met goud/gele accenten. Deze stijl oogt modern en luxe maar toch toegankelijk en uitnodigend.

Na het presenteren van de eerste designs waren de mannen van Pand 33 direct tevreden over de opzet. De vervolgstap was dan ook om de designs website breed door te trekken. Door nauw contact te onderhouden met Ditmar kon er snel geschakeld worden. De website content werd in hoog tempo aangeleverd wat resulteerde in en voorspoedig project en samenwerking.