Website ontwikkeling

Is je website klaar om mee te groeien met je business?

Een website laten ontwikkelen is een proces dat goed doordacht moet worden. Wat zijn de belangrijkste doelstellingen die je met de website wil bereiken? Welke functies moet de website hebben? Wie moeten de website kunnen bereiken?

Al dit soort vragen worden beantwoord en meegenomen met de strategische benadering van Groove Digital voor de ontwikkeling van jouw website.

Get Started
negen logo's van hulpprogrammas

Globaal ziet het proces van website development er zo uit.

"Je website is niets waard als je bezoekers
geen conversies opleveren."

Brainstorm

Tijdens de brainstorm beginnen we bij het begin en zetten we alles op een rijtje. We gaan samen zitten om tot de kern van jouw business te komen om zo in kaart te brengen wat de belangrijkste features van de website moeten zijn. Ook wordt gekeken of het website design is ingericht op deze uitgangspunten.

Keuze CMS

Als duidelijk in kaart is gebracht welke functies de website moet hebben, is het tijd om een keuze te maken welk content management system we gaan gebruiken als basis van de website. We werken met WordPress en met Webflow.

Website ontwikkeling

We gaan aan de slag om alle pagina's, templates en collecties te ontwikkelen. De websites worden uiteraard volledig 'responsive' gebouwd, wat betekent dat de website op ieder scherm goed functioneert.

Content plaatsen

Als de basis van de website is ontwikkeld, is het tijd om de content te plaatsen. Het gebruik van copy (tekst) en visuele content zorgen er samen voor de website een samenhangend geheel wordt.

Gratis website review? 🚀

Wil je ontdekken hoe jouw huidige website momenteel presteert? Vraag dan een gratis website review aan en krijg inzicht in leuke verbetermogelijkheden die je zelf kunt toepassen!

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen al inzichtelijk hoe je jouw website kunt verbeteren."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?
Bekijk deze succesverhalen eens!

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.