Zakelijk website laten maken

Websitebouwer

Een website kan in jouw business verschillende rollen spelen. Of je nu gaat voor een nieuwe website, of voor een verbetering van de bestaande website: een goed doordachte aanpak die aansluit bij jouw businessmodel en doelgroep is essentieel.

negen logo's van hulpprogrammas

Het designproces is opgedeeld in 4 stappen.

"Je website is niets waard als je bezoekers
geen conversies opleveren."

Eerste ontwerp

We maken een statisch ontwerp in Figma. Dit is een design software waarin we een prototype maken van de uiteindelijke website. Zo kan visueel worden gemaakt hoe het ontwerp er uit komt te zien op de verschillende devices: mobiel, tablet en desktop.

Feedback sessies

We plannen een feedback sessie in waarin we de designs presenteren en toelichten. Aan de hand van deze sessie kunnen er verbeterpunten worden aangekaart die vervolgens door ons zullen worden verwerkt.

Finaliseren van het ontwerp

Als er een akkoord is bereikt over het design in Figma zullen de ontwerpen worden gefinaliseerd en aangeleverd in verschillende gewenste formats. De oplevering is inclusief gebruikte visuals en assets.

Vervolgstappen

Nu het design af is bereikt het project de volgende fase: de website ontwikkeling (development). Ook deze fase nemen we graag volledig voor je uit handen!

Website development
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

Second Nature

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

Jesper Arkebbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

Robert van 't Blik

Pinecone

We willen met Second Nature gaan groeien, met Groove hebben wij de juiste partner gevonden.

test

Bob den Haring

Second Nature

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33

Cases

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.