Webflow website laten maken

Een goede website ziet er niet alléén leuk uit. Het fungeert als marketing machine voor jouw bedrijf.

Een website kan in jouw business verschillende rollen spelen. Of je nu gaat voor een nieuwe website, of voor een verbetering van de bestaande website: een goed doordachte aanpak die aansluit bij jouw businessmodel en doelgroep is essentieel.

Plan groeigesprek
negen logo's van hulpprogrammas

Het proces van webdesign is opgedeeld in 4 stappen.

"Je website is niets waard als je bezoekers
geen conversies opleveren."

Eerste ontwerp

We maken een statisch ontwerp in Figma. Dit is een design software waarin we een prototype maken van de uiteindelijke website. Zo kan visueel worden gemaakt hoe het ontwerp er uit komt te zien op de verschillende devices: mobiel, tablet en desktop.

Feedback sessies

We plannen een feedback sessie in waarin we de designs presenteren en toelichten. Aan de hand van deze sessie kunnen er verbeterpunten worden aangekaart die vervolgens door ons zullen worden verwerkt.

Finaliseren van het ontwerp

Als er een akkoord is bereikt over het design in Figma zullen de ontwerpen worden gefinaliseerd en aangeleverd in verschillende gewenste formats. De oplevering is inclusief gebruikte visuals en assets.

Vervolgstappen

Nu het design af is bereikt het project de volgende fase: de website ontwikkeling (development). Ook deze fase nemen we graag volledig voor je uit handen!

Website development

Website laten ontwerpen?

Wil je ontdekken hoe jouw huidige website momenteel presteert? Vraag dan een gratis website review aan en krijg inzicht in leuke verbetermogelijkheden die je zelf kunt toepassen!

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen al inzichtelijk hoe je jouw webdesign kunt verbeteren."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Cases

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.