E-commerce website laten maken

E-commerce webshop laten maken?

Ben jij opzoek naar een webbouwer voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw e-commerce business? Dan ben je bij Groove aan het juist adres.

Plan een gratis adviesgesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen!

negen logo's van hulpprogrammas

Woocommerce Shop

Woocommerce is het e-commerce platform dat draait op WordPress.

Het grootste voordeel van Woocommerce is de grote mate van flexibiliteit. Door volledige controle en mogelijkheid van aanpassingen kun je zo een webshop op maat creëren zonder verstand te hebben van  coderen. Ook zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van Woocommerce.

Het grootste nadeel van Woocommerce is dat er aan WordPress wel een leercurve verbonden is. Het kost tijd om het systeem eigen te worden.

logo woocommerce paars tekstwolk

Shopify Shop

Shopify is een momenteel een van de meest populaire e-commerce platformen.

Het grootste voordeel van Shopify is de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Alles is super intuïtief vormgegeven, wat maakt dat iedereen zonder enig verstand van webdevelopment of design een mooie webshop kan live zetten en beheren aan de hand van templates.

Het grootste nadeel van Shopify is dat je niet veel controle hebt over de vormgeving van je website. Een custom design maken wordt erg lastig gemaakt.

logo shopify groen tas

Cases

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €600). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend