E-commerce website laten maken

E-commerce webshop laten maken?

Ben jij opzoek naar een webbouwer voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw e-commerce business? Dan ben je bij Groove aan het juist adres.

Plan een gratis adviesgesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen!

Neem contact op
negen logo's van hulpprogrammas

Hoe komt een online webwinkel tot stand?

Zoals met iedere website kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Deze punten vormen echter de basis van iedere webshop.

E-commerce platform

We kijken welke e-commerce platform het beste aansluit bij jouw product en business en budget. Is het gemak van Shopify de juiste oplossing? Of heeft de webshop de flexibiliteit van WooCommerce nodig?

Betaalprovider

De betaling van je webshop-orders is natuurlijk één van de belangrijkste stappen van het bestelproces an jouw bezoekers. Een goede en betrouwbare betaalprovider zoals Mollie of Stripe is dan ook essentieel

Klant reis (customer journey)

Hoe wordt de bezoekers van jouw online winkel ontvangen, en hoe wordt deze vervolgens door de webwinkel begeleid? Door dit van A tot Z in kaart te brengen kan de klant reis geoptimaliseerd worden om zo het conversiepercentage te verhogen.

Marketing Automation

Hoe communiceer je met de bezoekers van je webshop? En hoe bouw je een relatie op met je betalende klanten? Door marketing automation toe te passen kan dit proces volledig worden geautomatiseerd!

Woocommerce Shop

Woocommerce is het e-commerce platform dat draait op WordPress.

Het grootste voordeel van Woocommerce is de grote mate van flexibiliteit. Door volledige controle en mogelijkheid van aanpassingen kun je zo een webshop op maat creëren zonder verstand te hebben van  coderen. Ook zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van Woocommerce.

Het grootste nadeel van Woocommerce is dat er aan WordPress wel een leercurve verbonden is. Het kost tijd om het systeem eigen te worden.

logo woocommerce paars tekstwolk

Shopify Shop

Shopify is een momenteel een van de meest populaire e-commerce platformen.

Het grootste voordeel van Shopify is de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Alles is super intuïtief vormgegeven, wat maakt dat iedereen zonder enig verstand van webdevelopment of design een mooie webshop kan live zetten en beheren aan de hand van templates.

Het grootste nadeel van Shopify is dat je niet veel controle hebt over de vormgeving van je website. Een custom design maken wordt erg lastig gemaakt.

logo shopify groen tas

Gratis adviesgesprek? 🚀

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe we jou kunnen helpen met e-commerce."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Cases

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.