Website design & ontwikkeling

Loop je omzet mis door een slecht presterende website?

De eerste indruk telt! Je krijg maar één kans om deze eerste indruk achter te laten aan website bezoekers. Een goede website brengt moet in de eerste oogopslag communiceren wat jij als bedrijf aan je doelgroep wil communiceren. Lukt dit niet? Dan loopt jouw business waarschijnlijk omzet mis.

Neem contact op
negen logo's van hulpprogrammas

De basis van een goede website wordt gevormd door een dit framework.

Om er voor te zorgen dat jouw website goed presteert, worden deze 4 punten als uitgangspunt genomen.

Passend design

Het design van de website moet aansluiten op de doelgroep en het merkimago van de onderneming. Kleur, lettertypen en het gebruik van vormen en visuals komen voort uit de huisstijl van jouw merk. Heb je dit nog niet? Dan gaan we hier samen met de klant over sparren.

Geoptimaliseerd UX design

Hand in hand met het webdesign gaat het UX design. UX staat voor User Experience, en heeft te maken met het optimaliseren van de ervaring van de eindgebruiker van de website.

Doelgerichtheid

Een website is waardeloos als de bezoekers geen conversies opleveren. Door vanaf moment 1 doelgericht te werk te gaan creëren we een website die er niet alleen leuk uit ziet, maar ook nog eens fungeert als echter marketing machine.

Snelle en betrouwbare hosting

Een snelle en betrouwbare hosting is de basis van iedere presterende en converterende website. Paginasnelheid staat bij veel marketeers laag op de to-do lijst. Bij Groove staat het hoog bovenaan. Met een gemiddelde spanningsboog van 3 seconden is er geen tijd te verliezen door lange laadtijden.

Gratis website review? 🚀

Benieuwd hoe jouw huidige website presteert? Vraag dan nu een gratis website review aan. Je ontvangt een video waarin we jouw website uitgebreid analyseren, en geven je handige tips die je direct kunt toepassen om je website te verbeteren!

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe je website kan verbeteren."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Bekijk een van deze succesverhalen van onze klanten.