Groei strategie

Een passende groeistrategie
voor jouw business

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

Door een strategie uit te denken die past bij jouw business zorgen we er samen voor dat de juiste kanalen worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken, en jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen!

Get Started
negen logo's van hulpprogrammas

Een formule voor bedrijfsgroei 🚀

Deze variabelen vormen zijn de input van de groeiformule. De output vormt de basis van de groeistrategie.

Anlyseren

Aan de basis van iedere groeistrategie staat een uitgebreide analyse. Deze analyse wordt ook wel de nulmeting genoemd. Door in kaart te brengen wat de startpositie is van een campagne krijgen we inzicht in de voornaamste obstakels.

Experimenteren

Stap twee is een brainstorm waarin het uitdenken van experimenten centraal staat. De experimenten worden ontwikkeld op basis van de output van de voorafgaande analyse. Vanuit dit uitgangspunt kunnen er namelijk doelgerichte experimenten worden opgesteld.

Prioriteren

Uit de brainstorm is een lijst met experimenten gerold. De volgende stop is het prioriteren van de experimenten waaraan de belangrijkst growth metrics zijn verbonden.

Implementeren

Last but not least: het implementeren van de experimenten. Dit houdt in dat we de experimenten daadwerkelijk gaan ontwikkelen, meetbaar maken en vervolgens live zetten!

Cases

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend