B2B Marketing Strategie

Bedrijfsgroei realiseren met Growth Marketing

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

Door een strategie uit te denken die past bij jouw business zorgen we er samen voor dat de juiste kanalen worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken, en jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen!

Plan groeigesprek
negen logo's van hulpprogrammas

Een strategische aanpak is de sleutel voor succes.

Samen met de klant nemen we plaats rond de tekentafel. Het doel? De klant voorzien van een concreet en hapklaar strategisch plan.

Blauwdruk bekijken

Om een sterk aanvalsplan te kunnen opstellen is het belangrijk om inzicht te hebben in de interne omgeving van de klant. Wat is de dienst of het product? Wat zijn de interne doelen? Wat is de positionering in de markt en wie is de doelgroep?

Strategie bouwen

Nu we weten waar het bedrijf staat, kunnen we een stip op de horizon zetten. Die stip op de horizon symboliseert groei. Vervolgens denken we de strategie uit die er voor gaat zorgen dat die stip in hoog tempo dichterbij komt.

Strategisch arsenaal

Nu de strategie is ontwikkeld is het tijd om gezamenlijk een arsenaal te bouwen. Welke acties die in lijn staan met de strategie moeten en daadwerkelijk ondernomen gaan worden? Aan welke touwtjes moet er getrokken worden? 

Groeicurve zichtbaar?

De strategie is klaar om geëxecuteerd te worden. Nu is het zaak om alles meetbaar te maken. Op deze manier kunnen we monitoren wat er gebeurd na implementatie van de strategie.

Gratis groeigesprek? 🚀

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Plan dan een gratis brainstorm met een online strateeg. We helpen je graag met het vomen van jouw online marketing strategie!

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

We adviseren je graag voor jouw online markering stategie.

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Deze cases zijn een greep uit de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.