Zoekmachine adverteren

Breng je business onder de aandacht met Google Ads

Met SEA brengen we jouw product of dienst onder de aandacht bij de doelgroep die hier actief naar opzoek is.
‍
Door slimme campagnes op te zetten, bereiken we jouw doelgroep met gerichte advertenties wanneer er wordt gezocht naar de betreffende dienst.

Get Started
negen logo's van hulpprogrammas

Online nieuwe business genereren is een concurrerende sport

Je doelgroep nog beter bereiken met gerichte advertenties. Google Display Netwerk, dat een grote verzameling websites, mobiele apps, en video-inhoud is.

Google Search ads

Bereik je doelgroep nog beter met advertenties. Vergroot het succes van jouw bedrijf met Remarketing en laat vergelijkbare doelgroepen aanmaken van 'converterende bezoekers'. Winkelbezoeken meten en nog veel meer.

Google Shopping ads

Google Shopping beter inzetten. Een goed geoptimaliseerde Google Shopping Feed is een krachtige en effectieve manier om succesvolle Google Shopping advertenties te maken. Zo tonen we jouw webshopartikelen aan gebruikers van de zoekmachine.

Display & Video ad

Met Display campagnes kunnen je advertenties verschijnen op het Display Network van Google Ads kan 90% van de internetgebruikers worden bereikt.
Met video-advertenties bv. op Youtube bereik je nieuwe doelgroepen.

Microsoft Advertising

Online nieuwe business genereren is momenteel een competitieve sector. Maar er is nog hoop. Er zijn kanalen die over het hoofd worden gezien. Microsoft Bing advertenties kunnen acquisitie stimuleren.

Plan een SEA consult

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe je SEA kan inzetten voor jouw business."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan eens de succesverhalen van onze klanten.