Breng je business onder de aandacht met Google: Shopping Ads

Shopping Ads zijn speciaal gemaakt voor producten, als je zoekt via Google naar een specifiek product, zullen er een aantal producten aangeboden worden. Deze staan daar door de Shopping Ads van Google, wil je dat jouw product hier staat? Lees dan even snel door of vraag een gratis consult aan.

Get Started
negen logo's van hulpprogrammas

Breng jouw producten onder de aandacht met Google Shopping Ads.

Wil jij dat jouw product als eerste bovenkomt als ze hier naar zoeken? Ja dat wilt natuurlijk iedereen, maar hier hoort ook een strategie bij en we zullen je een klein beetje meenemen door het proces.

Analyseren gegevens klant

Als eerste zullen we samen met de klant bekijken wat of hoe ze het in het verleden hebben aangepakt voordat ze bij ons terecht kwamen. Deze informatie is zeker zinvol omdat we hier kunnen zien wat wel werkt en wat nog niet heeft gewerkt, belangrijker nog hoe ze hun klant benaderen.

Benaderen doelgroep

Nadat we een plan hebben gemaakt over hoe we jouw klanten gaan benaderen, gaan we verder naar welke zoekwoorden we hiervoor gaan gebruiken.

Campagne klaarmaken en online gooien

Als de hele customer Journey is doorlopen en het plan ligt klaar, gaan we beginnen aan het instellen van de campagne. Bij het instellen van de campagne zullen we verschillende invalshoeken testen om er zo achter te komen wat het beste werkt voor jouw bedrijf.

Analyseren en verbeteren

Dit is het belangrijkste gedeelte van het proces, het analyseren en verbeteren van de campagne. Soms kunnen een paar kleine aanpassingen al voor een wereld van verschil zorgen.

Gratis groeigesprek? 🚀

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe je shoppingkan inzetten voor jouw business."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan eens de succesverhalen van onze klanten.