Breng je business onder de aandacht met Google Search

Wil jij met jouw website helemaal bovenaan staan? Dan is het een goed idee om samen aan de slag te gaan met Google Search Ads, we nemen je hieronder even mee in hoe wij te werk gaan. Of vraag meteen een gratis consult aan en kom erachter wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Plan groeigesprek
negen logo's van hulpprogrammas

Concurreren voor plek 1 in de zoekmachine: Google Search Ads.

Iedereen wilt op de eerste plek staan als er gezocht wordt naar relevante termen voor jouw bedrijf. Hoe kom je daar en wat voor resultaten kun je verwachten? Dit bespreken we in een gratis consult, hiernaast zie je de stappen die je langs gaat in het proces.

Huidige situatie analyseren

Voordat we meteen beginnen met het klaarstomen van de campagnes, gaan we eerst goed met onze klant zitten over hoe ze het hiervoor hebben aangepakt, de gegevens analyseren etc. Dit is belangrijk omdat we dan een inschatting kunnen maken over wat wel zal werken en wat niet.

Doel bepalen

Elk bedrijf komt bij ons met een ander doel, het is belangrijk dat het voor ons duidelijk is met wat voor doel ze bij ons gekomen zijn. Hierdoor kunnen wij daar beter op inspelen en weten we wat onze klanten verwachten.

Campagne opstellen

Als voor onze klant alles duidelijk is en voor ons ook kunnen we beginnen met het opstellen van de campagne, we zullen hierbij verschillende invalshoeken testen om er zo achter te komen wat het beste werkt voor jouw bedrijf.

Analyseren en verbeteren

Dit is het belangrijkste gedeelte van het proces, het analyseren en verbeteren. Na een tijdje zullen we gaan nachecken of onze campagnes het goed doen en of de doelen bereikt worden, zo niet zullen we ze aanpassen totdat onze klant tevreden is.

Gratis groeigesprek? 🚀

Niet ieder bedrijf kan dezelfde groeistrategie hanteren. Een campagne die aanslaat voor bedrijf A kan voor bedrijf B de plank volledig misslaan.

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe je SEA kan inzetten voor jouw business."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan eens de succesverhalen van onze klanten.