Conversie optimalisatie

Loopt jouw website conversies en omzet mis?

Een mooie website leidt niet direct tot meer leads of conversies. Het gaat over het totale plaatje van de customer journey.

Daarom bieden we de dienst 'conversieoptimalisatie'. Dit is de optimalisatie van een website om meer conversies (= meer sales) te genereren. 

Plan gratis consult
negen logo's van hulpprogrammas

Het proces van conversieoptimalisatie

Samen doorlopen we het stappenplan en nemen je mee tijdens het volledige proces.

Data analyseren

Wat zegt de huidige beschikbare data over het aantal conversies van jouw webshop? Data is king  Zonder data zijn aanpassingen in de website losse flodders. Data is dus een kernfactor om te meten of de optimalisatie positief of negatief heeft uitgepakt.

Customer journey uitwerken

Een mooie website leidt niet direct tot meer conversies. Het is belangrijk dat de customer journey logisch is ingedeeld en gericht op het doel: conversies. De journey doorlopen we en in kaart gebracht.

Brainstorm en implementatie

Met de inzichten die we halen uit de data-analyse en het in kaart brengen van de customer journey worden er test en hypotheses opgesteld. Vervolgens worden de test geïmplementeerd op de live website.

Evaluatie & conclusie

Na een vooraf vastgesteld periode van testen worden de analytische gegevens van vóór en ná de test naast elkaar gelegd en vergeleken. Hierdoor kunnen we conclusies trekken en de aanpassingen definitief maken of herstellen.

3 voordelen van conversieoptimalisatie

📦 Dezelfde bezoekers, meer bestellingen
🎉 Meer sales
💻 Betere merkbeleving

Wil jij meer omzet? 🚀

Plan een vrijblijvend optimalisatie consult in en kom er achter welk kleine aanpassingen in jouw website kunnen zorgen voor een hogere waarde van je websitebezoekers.

negen logo's van hulpprogrammas
rens staand voor kantoor binnen

"Binnen twee dagen inzichtelijk hoe jij meer kunt halen uit je website."

Rens Hageman
Bedankt! Bericht succesvol verstuurd!
Oops! Er ging iets mis!

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan eens deze succesverhalen van onze klanten op het gebied van conversieoptimalisatie.