Case study

Website design en ontwikkeling voor Plekworks

Plekworks is een uitzendbureau voor Poolse bouwvakkers. Wij hebben de website ontworpen en ontwikkeld.

Wie is Plekworks

"Plekworks is jouw vertrouwde compagnon om het allerbeste bouwpersoneel aan je projecten te koppelen. Neem direct contact op om jouw Poolse specialist naar voorkeur te laten starten."

Voor Plekworks hebben we een modern webdesign gemaakt dat past bij de projecten waar het bedrijf bij betrokken is. Ze zetten zich in als uitzendbureau voor Poolse bouwvakkers. De bouwvakkers worden vervolgens weggezet in de projecten waar de Plekworks aan werkt.

Vervolgens is de website ontwikkeld in Wordpress met gebruik van de Elementor Pagebuilder.

Meertalige website

Omdat de website natuurlijk bestemd is voor Poolse bouwvakkers die willen werken in Nederland was een van de eisen dan de website volledig dubbeltalig is. Dit is gerealiseerd met gebruik van de WPML plug-in voor WordPress.

Review

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend