Bijdragers

Rens Hageman
Oprichter, Designer & Strateeg

Over Pand 33

Pand 33 is een fine-dining restaurant in Utrecht, gevestigd aan de Nieuwegracht in het pand van voormalig restaurant De Artisjok. De grote wens van Pieter en Ditmar, samen goed voor 25 jaar horeca-ervaring, om als vrienden een eigen restaurant te runnen kwam uit. Met hulp van Annelie en Niels hebben zij dit met z’n vieren gerealiseerd.

Ongedwongen gastvrijheid, een menukaart met vegan-, vega-, vis- en vleesgerechten, midden in het centrum van Utrecht, sfeervol gelegen aan een van de grachten, op loopafstand van de Dom in Utrecht. Dat is wat je kunt verwachten van een avondje bij Pand.

Wat was de klantvraag?

Er was vraag naar een website die snel up-and-running moest zijn om reserveringen aan te kunnen nemen ruim voordat het restaurant haar deuren zou opnenen.

Wat waren de doelstellingen?

  • Omdat snelheid van oplevering van groot belang was hebben we een harde deadline vastgesteld voor de livegang van de website. Het traject moest volledig zijn afgerond binnen dit tijdsbestek.
  • Daarnaast was het doel om een passend design te vinden bij het interieur van de zaak. Ten tijden van het ontwerpproces was de zaak echter nog niet af. Er is dus gewerkt met inspiratiefoto's op een moodboard om de stijl in kaart te brengen.
  • Ook hadden we het doel om een website op te leveren die binnen de kortste keren goed vindbaar moest zijn vanuit zoekmachines.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Het project is soepel verlopen. Gedurende de verbouwing van het pand zijn we bij Groove al druk bezig geweest met het uitdenken van een passend design. Er werd inspiratie opgedaan vanuit een moodboard dat door klant werd aangeleverd. Dit moodboard gaf een duidelijke impressie van de beoogde sfeer dat het restaurant moet bieden. Deze sfeer hebben we doorgetrokken in het ontwerp van de website. Er is gekozen voor donkere tinten groen met goud/gele accenten. Deze stijl oogt modern en luxe maar toch toegankelijk en uitnodigend.

Na het presenteren van de eerste designs waren de mannen van Pand 33 direct tevreden over de opzet. De vervolgstap was dan ook om de designs website breed door te trekken naar de ontwikkelfase. Door nauw contact te onderhouden met Ditmar kon er snel geschakeld worden. De website content werd in hoog tempo aangeleverd wat resulteerde in en voorspoedig project en samenwerking. De doelstellingen zijn met vlag en wimpel gehaald.

emoji exploding head

Plan Alleen een Gratis Strategie Sessie van 30 minuten als:

Je op de automatische piloot nieuwe leads en sales en klanten wil binnenhalen.
Je klaar bent met de gigantisch uitgaven aan Google en Facebook Ads, zonder resultaat.
Je met kop en schouders boven al je concurrenten uit wilt stijgen en ze kansloos achterlaat.
Claim gratis strategie sessie van 30 minuten
Wees snel! Nog maar een paar GRATIS plekken over in augustus
5 sterren uit 10+ reviews
Portret van chef Egon van Hoof

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

Ditmar Zuiderhoek
Co-owner, Pand 33 Utrecht