Website design en ontwikkeling voor MOS Amsterdam

MOS Amsterdam is een met een Michelin ster bekroond fine dining restaurant gelegen aan het IJ in Amsterdam. Groove realiseerde de website.

Lees verder

Over MOS Amsterdam

Restaurant Mos Amsterdam is een fine-dining restaurant, gelegen aan het IJ op loopafstand van het centraal station van Amsterdam. Het restaurant heeft een warme maar open sfeer. Het restaurant is bekroond met 1 Michelin Ster. De gerechten oogstrelend verfijnd op smaak, de wijnen zijn formidabel en het uitzicht is ronduit verbluffend.

Over dit project

Wat was de klantvraag?

De vraag vanuit MOS was een vernieuwde website die beter aansloot bij het geen dat het uitstraalt aan de gasten die het restaurant bezoeken.

Wat waren de doelstellingen?

  • Een uniek design
  • Duistere vormgeving
  • Mooi weergeven van beeldmateriaal voor een sfeerimpressie
  • Chique uitsrtraling

Over dit project

De eigenaren van Mos Amsterdam, Egon en Henry, zijn bekenden van GROOVE. Rens heeft een periode gewerkt in de bediening van het restaurant, en zo is de samenwerking tot stand gekomen. Deze langdurige samenwerking maakt dat er grote betrokkenheid is vanuit Hageman Webdesign richting Mos Amsterdam.

De website van Mos was toe aan een upgrade. Bij een elegante zaak als Mos hoort een elegante website. Een beetje duister, chique maar toch uitnodigend; dat was de uitdaging.

Review

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

Egon van Hoof
Chef, MOS Amsterdam

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €600). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend