Case study

Website Ontwikkeling voor Get Streamed

De website van Get Streamed werd in korte tijd gerealiseerd. De maatwerk website stond binnen 3 weken live.

Wat is Get Streamed

Get Streamed is een dochteronderneming van filmbedrijf Million Miles uit Deventer. In plaats van filmproductie ontfermt Get Streamed zich echter over 'livestreams'. Dankzij de services van de partij uit Deventer zijn online evenementen, talkshows, concerten, of colleges live te volgen.

Wat was de klantvraag?

Get Streamed wilde een custom website in korte tijd live hebben.

Wat was de concrete doelstelling van het project?

Het doel was om binnen zo kort mogelijk tijdsbestek een website live te zetten volgens de aangeleverde designs, die in lijn liggen met de website van Million Miles Film.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Designs bestuderen

Als eerste hebben we de designs bestudeerd. Het design en de huisstijl werden aangeleverd in Figma, een designtool waar we binnen Groove Digital zelf ook mee werken. De designs, in combinatie met de wens van de klant om wat maatwerk animaties en interacties te integreren, maakte de keuze eenvoudig: deze website moest worden gebouwd in Webflow.

Ontwikkeling

We hebben een pagina template gebouwd waar Get Streamed in de toekomst op kan voortbouwen. De structuur van de website bestaat uit grote blokken met simpele indeling. Het navigatie menu is een overlay-menu dat tevoorschijn komt na een klik op de menu button. Met name dit navigatiemenu moest overeenkomen met het navigatiemenu van Milion Miles. Daar zijn we zeker in geslaagd.

Roterende tekstanimatie

De laatste finishing touch was de headline van de verschillende pagina's. Deze moes roterende tekst weergeven. In plaats van Webflow Anmiations te gebruiken voor deze functie, is er gekozen voor een volledig custom headline te coderen. Door HTML, CSS en Javascript te combineren hebben we het gewenste resultaat weten te bereiken.

‍

Review

Wij hebben voor ons bedrijf Get Streamed erg prettig samengewerkt met Groove Digital voor de ontwikkeling van onze website. De duidelijke communicatie, het snelle schakelen en het meedenken vanuit Groove Digital maken dat wij prettig terugkijken op de samenwerking met een mooi resultaat!

Sjoerd Hageman
Co-founder, Get Streamed
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend