Bijdragers

Rens Hageman
CEO & Co-Founder
Tico Vermeer
Projectmedewerker Development

Wat is Get Streamed

Get Streamed is een dochteronderneming van filmbedrijf Million Miles uit Deventer. In plaats van filmproductie ontfermt Get Streamed zich echter over 'livestreams'. Dankzij de services van de partij uit Deventer zijn online evenementen, talkshows, concerten, of colleges live te volgen.

Wat was de klantvraag?

Get Streamed wilde een custom website in korte tijd live hebben.

Wat was de concrete doelstelling van het project?

Het doel was om binnen zo kort mogelijk tijdsbestek een website live te zetten volgens de aangeleverde designs, die in lijn liggen met de website van Million Miles Film.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Designs bestuderen

Als eerste hebben we de designs bestudeerd. Het design en de huisstijl werden aangeleverd in Figma, een designtool waar we binnen Groove Digital zelf ook mee werken. De designs, in combinatie met de wens van de klant om wat maatwerk animaties en interacties te integreren, maakte de keuze eenvoudig: deze website moest worden gebouwd in Webflow.

Ontwikkeling

We hebben een pagina template gebouwd waar Get Streamed in de toekomst op kan voortbouwen. De structuur van de website bestaat uit grote blokken met simpele indeling. Het navigatie menu is een overlay-menu dat tevoorschijn komt na een klik op de menu button. Met name dit navigatiemenu moest overeenkomen met het navigatiemenu van Milion Miles. Daar zijn we zeker in geslaagd.

Roterende tekstanimatie

De laatste finishing touch was de headline van de verschillende pagina's. Deze moes roterende tekst weergeven. In plaats van Webflow Anmiations te gebruiken voor deze functie, is er gekozen voor een volledig custom headline te coderen. Door HTML, CSS en Javascript te combineren hebben we het gewenste resultaat weten te bereiken.

emoji exploding head

Plan een Gratis Strategie Sessie van 30 minuten.

Je gaat strategisch sparren met één van onze online strategen, met het oog op de bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf.
Je ontdekt een systeem dat ons en onze klanten heeft geholpen om door het dak te gaan!
Claim gratis strategie sessie van 30 minuten
Wees snel! Nog maar een paar GRATIS plekken over indeze maand.
5 sterren uit 10+ reviews
Portret van chef Egon van Hoof

Wij hebben voor ons bedrijf Get Streamed erg prettig samengewerkt met Groove Digital voor de ontwikkeling van onze website. De duidelijke communicatie, het snelle schakelen en het meedenken vanuit Groove Digital maken dat wij prettig terugkijken op de samenwerking met een mooi resultaat!

Sjoerd Hageman
Co-founder, Get Streamed