Bijdragers

Stan Kuilboer
Advertising Specialist

Over Brave Amsterdam

Brave Amsterdam is een sieraden webwinkel voor mannen. Bij Brave Amsterdam staat de kwaliteit van het product en klanttevredenheid centraal. De producten die worden verkocht zijn onder meer kettingen en koordjes voor aan zonnebrillen. Brave heeft ambitie om te groeien. Verschillende kanalen werden al ingezet om de verkoop op de Shopify webshop te verhogen.

Waar konden we Brave mee helpen?

Wij hebben Brave met twee dingen kunnen helpen: Er moesten meer conversies gegenereerd worden. In andere woorden: er moest conversie optimalisatie worden toegepast. Daarnaast moest er een groeistrategie worden uitgedacht om met 'social-ads' de doelgroep te bereiken.

Wat was de doelstelling van de klant?

De voornaamste doelstellingen voor het project met Brave Amsterdam waren:

  • Het verdubbelen van de ROAS
  • Omzetgroei realiseren

Over de samenwerking

Dit is wat Brave Amsterdam na afloop zei:

"We hebben tijdens de samenwerking niet een keer gedacht, dit gaat niet goed komen. Dit komt doordat Groove Digital weet waar ze het over hebben, daarnaast wordt er super afgestemd op de behoefte van de klant en hier wordt ook echt ruim de tijd voor genomen. Dat is heel fijn want je hebt een bepaald beeld voor je hoe je je brand wel positioneren. Het is dan dus heel belangrijk dat dit goec wordt overgenomen. We hebben Groove de vrijheid gegeven om nieuwe dingen te proberen en te testen. Dit pakte goed uit en die aanpak gebruik ik tot op heden nog steeds.”

emoji exploding head

Plan een Gratis Strategie Sessie van 30 minuten.

Je gaat strategisch sparren met één van onze online strategen, met het oog op de bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf.
Je ontdekt een systeem dat ons en onze klanten heeft geholpen om door het dak te gaan!
Claim gratis strategie sessie van 30 minuten
Wees snel! Nog maar een paar GRATIS plekken over indeze maand.
5 sterren uit 10+ reviews
Portret van chef Egon van Hoof