Bijdragers

Mo Sahardid
SEO Specialist

Over Studio Rogier van den Brink

Studio Rogier van den Brink is een architectenbureau dat werkt vanuit Amsterdam aan projecten in Amsterdam, Zaanstad en omstreken.

"Ons werk kenmerkt zich door een ultieme relatie tussen materiaal en het detail in een zo eenvoudig mogelijke opzet. Het dagelijkse ritueel van de gebruikers is altijd een belangrijke aanleiding in het ontwerp." -SRVDB

Daarnaast geeft Rogier regelmatig college aan master studenten op de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam.

Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben doelstellingen geformuleerd. Rogier had prachtig beeldmateriaal voor ons klaar liggen waardoor wij snel aan de slag konden gaan. De site is herontworpen om beter te presteren met behoud van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en esthetiek. Aan de hand van niche keywords en On-page optimalisatie.

Wat was de klantvraag?

Kunnen jullie mij adviseren en meedenken? Ik ben bezig met mijn website te verbeteren en wil daarbij ook mijn SEO op orde krijgen.

Gevormde doelstellingen

  • Zorgen dat de site crawlbaar is en verschijnt in de zoekmachines
  • Op onderzoek naar de juiste zoekwoorden op basis van locatie en dienst
  • Herontwerp van de website voor een perfecte indeling van de structuur

Hoe zijn we te werk gegaan?

Het begon met het vinden van voorbeelden van andere websites die ofwel functioneren op een manier die de klant goed vindt, of visueel gepresenteerd worden op een manier die zij goed vinden.

De klant had de content al klaar liggen, wat een hoop tijd en veranderingen bespaart. Geweldige foto's van hoge kwaliteit, en goed geschreven materiaal.

Daarmee konden we meteen aan de slag namelijk; website herontworpen om beter te presteren met behoud van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en esthetiek. 

emoji exploding head

Plan een Gratis Strategie Sessie van 30 minuten.

Je gaat strategisch sparren met één van onze online strategen, met het oog op de bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf.
Je ontdekt een systeem dat ons en onze klanten heeft geholpen om door het dak te gaan!
Claim gratis strategie sessie van 30 minuten
Wees snel! Nog maar een paar GRATIS plekken over indeze maand.
5 sterren uit 10+ reviews
Portret van chef Egon van Hoof

De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Op een heldere manier worden passende oplossingen aangedragen die goed worden beargumenteerd.

Rogier van den Brink
Architect, Studio Rogier van den Brink