We zijn Groove Digital. Wij ontwerpen en bouwen digitale ervaringen met passie genereren groei met prestatie en we leveren binnen enkele weken. Geen maanden...

We genereren in no-time indrukwekkende resultaten voor jouw bedrijf dankzij onze Sprints. Claim jouw gratis analyse nu. We onderzoeken je website en lopende campagnes grondig en belichten eventuele optimalisaties in een diepgaand prestatierapport.

Rens Hageman en Annelie Flims praten

Met onze sprints we helpen bedrijven zoals die van jou bij het creëren digitale ervaringen in een kwestie van weken. Geen maanden...

/01

Brand Sprint

De Brand Sprint zorgt ervoor dat je gloednieuwe bedrijfsidee succesvol is met een memorabele en impactvolle visuele identiteit.

/02

Design Sprint

Tijdens deze sprint zetten we jouw idee of probleem binnen een week om in een volledig interactief prototype in Figma. Geen maanden...

/03

Build Sprint

Tijdens de build sprint - je raadt het al - bouwen we. Of het nu gaat om het bouwen van prototypes in Figma of het ontwikkelen in Webflow, wij leveren binnen enkele weken. Geen maanden...

/04

Growth Sprint

Tijdens onze Growth Sprint bedenken, creëren en lanceren we je funnel om je pijplijn binnen een week te laten groeien. Geen maanden...

/05

Content Sprint

Tijdens de Content Sprint creëren we jouw foto- en videocontent en leveren we deze op binnen enkele weken. Geen maanden...

/06

UGC Ads Sprint

Tijdens de UGC Ads sprint gaan we van niets op maandag naar 8 voltooide en gebruiksklare UGC-video's tegen het einde van de week.

Onze Signature Recipes voor snelle resultaten

Recepten zijn onze kenmerkende combinaties van sprints, elk perfect geoptimaliseerd om binnen enkele weken, niet maanden, toe te werken aan tastbare en impactvolle eindproducten...

Bekijk alle recepten
01
Website Redesign Recipe

Heb je al een bestaande website die verouderd is en nieuw leven moet worden ingeblazen? Dan is ons recept voor het herontwerpen van de website uw snelste weg naar succes. We ontwerpen een volledig nieuw interactief prototype in Figma tijdens onze Design Sprint, we ontwikkelen het project in Webflow tijdens onze Build Sprint en we verzorgen de volledige migratie tijdens onze Launch Sprint. En dat allemaal in een paar weken. Geen maanden...

/01
Design Sprint
/02
Build-Sprint design
/03
Build Spint dev
/04
Launch Sprint
Lees meer
Rutger Kreulen working on design sprint
Team meeting Groove Digital
02
GTM-recept
Steve Bakker werkt aan gtm recept
Rens Hageman schrijft

Heb je een baanbrekend idee, maar weet je niet zeker hoe je op de markt moet komen? Duik in ons Go To Market-recept: uw snelle route van concept tot lancering. Alles binnen een korte tijdlijn. Weken, geen maanden, om je idee van schets naar spotlight te brengen. Laten we uw succesverhaal lanceren. Ga vandaag nog aan de slag.

/01
Brand Sprint
/02
Design Sprint
/03
Content Sprint
/04
Build Sprint
/05
Growth Sprint
/06
Launch Sprint
Lees meer

Succesvolle projecten waar we trots op zijn.

Bekijk een lijst met projecten waaraan we de laatste tijd hebben gewerkt.

Go To Market Recipe met indrukwekkende resultaten voor Strijtveen & Wagenaar
Brand Sprint
Design Sprint
Build Sprint
Growth Sprint
Content Sprint
UGC Ads Sprint
Aaltjes Tegen Ongedierte
Go To Market Recipe met indrukwekkende resultaten voor Strijtveen & Wagenaar
BESCHRIJVING
Top presterende e-commerce winkel gelanceerd in en presterend binnen enkele weken. Geen maanden...
JAAR
2024
Webflow-ervaring voor Ghostwriting Agency
Brand Sprint
Design Sprint
Build Sprint
Growth Sprint
Content Sprint
UGC Ads Sprint
Ghostwriting Agency
Webflow-ervaring voor Ghostwriting Agency
BESCHRIJVING
Lancering van een Webflow-ervaring in slechts 2 weken. Geen maanden...
JAAR
2024
Webflow to Shopify integratie voor Edel-collecties
Brand Sprint
Design Sprint
Build Sprint
Growth Sprint
Content Sprint
UGC Ads Sprint
Edel Collecties
Webflow to Shopify integratie voor Edel-collecties
BESCHRIJVING
We hebben een Webflow Experience-sjabloon ontworpen en ontwikkeld en geholpen deze te integreren met hun bestaande Shopify-winkel.
JAAR
2024
Digitale ervaring voor Kifid 2.0
Brand Sprint
Design Sprint
Build Sprint
Growth Sprint
Content Sprint
UGC Ads Sprint
Kifid
Digitale ervaring voor Kifid 2.0
BESCHRIJVING
Na een succesvolle herinrichting van het consumentenportaal zijn we begonnen aan een nieuwe onderneming: de vernieuwing van het FD-portaal voor financiële dienstverleners verbonden aan Kifid.
JAAR
2024

Geloof ons niet zomaar op ons woord...

Groove Digital was fantastisch om mee te werken! Hun team is altijd professioneel, de communicatie verloopt snel en eenvoudig en ze hebben al onze vragen goed beantwoord. Een echte aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een solide performance marketing team!

Suzan Acar Tribeca Properties Dubai

Suzan Acar

Tribeca Properties Dubai

Deskundigheid en aandacht voor detail hebben onze online aanwezigheid in Dubai echt naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als u op zoek bent naar Webflow-websites van hoge kwaliteit.

Azaad Azmi

R&AA Properties Dubai

Team Groove Digital doet wat ze beloven. In een korte sprint van een week hebben ze onze website volledig herbouwd en geport. Boven verwachting, en we zouden ze zeker aanbevelen.

Pim van der Heide

Ghostwriting-bureau

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die we als restaurant willen uitstralen. Op deze manier bleken ze betrokken te zijn bij de klant.

egon van hoof restaurant mos amsterdam

Egon van Hoof

Restaurant MOS Amsterdam

Heel korte lijnen, oog voor waar een bedrijf voor staat. Zeker geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een langdurige samenwerking op komst.

jesper arkenbout FT Amsterdam

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb eindelijk een online serviceprovider gevonden die echt helpt! Ik hou dit 'juweeltje' liever voor mezelf, maar ik deel het met de wereld omdat ze het gewoon verdienen!

robert van t blik potret Pincecone

Robert van 't Blik

Dennenappel

Snelle respons, goede communicatie en een ontspannen werksfeer maakten Groove Digital de juiste keuze voor ons.

ditmar zuiderhoek pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Restaurant Pand 33

Ik heb mijn website laten ontwikkelen door Groove. Eenvoudig contact, korte communicatielijnen en een prachtig eindresultaat. Ik zal Groove aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele website, ze denken creatief en komen met een passend concept. Vijf van de vijf.

Jorn van Dijke YourContent

Jorn van Dijke

Jouw inhoud

Zeer goede ervaring met deze partij, schakel snel en de communicatie is heel transparant. We zijn erg blij met de lancering van onze nieuwste website!

Kelsey van 't Sant Trust Marketing

Kelsey van 't Sant

Vertrouw op marketing

Rens en zijn team leveren altijd geweldig werk, voorlopig heb ik alleen de Webflow-ontwikkelingsdiensten gebruikt, maar dit zal in de loop van de tijd zeker veranderen. Ik raad Groove Digital zeker aan als strategische webpartner.

Siegert Thijsen

tvhuren.be

Wij hebben met Groove Digital samengewerkt voor de implementatie van Webflow en hebben hierbij fantastische ondersteuning van het team gehad. De inzet en kennis van Groove Digital heeft geleid tot een prachtige integratie tussen Webflow en onze Shopify webshop. Deze integratie heeft onze customer experience naar een hoger niveau getild en heeft ten positieve bijgedragen aan onze conversie ratio's.

Mirthe Matthijsen

Edel-collecties

Groove is uitstekend in het vertalen van uw wensen naar een product en ze zijn zeer servicegericht.

Ivo Huiser Supoire Tours

Ivo Huiser

Supiore Tours

Claim Gratis Analyse

We voeren een diepte analyse uit van je website en lopende campagnes. Na dit gedetailleerde onderzoek ontvangt je een rapport, waarin de verbeterpunten worden belicht die je onmiddellijk kunt implementeren. We investeren meerder uren van onze eigen tijd in de analyse en het rapport. Zo hopen we dat je onze volgende partner wordt. Maar zo niet, dan is het ons verlies. No hard feelings.

Geen verplichting. 100% waarde.
Praat met een ervaren online strateeg
Veelzijdig team dat in staat is om service van begin tot eind te bieden
4.8 out of 5 in 32 reviews
01/05
02/05
03/05
04/05
05/05
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Annelie Flims werktRens Hageman aan het schrijvenMohamed Shardid kijkt zwoel in de cameraTeam meeting bij Groove DigitalNiels Troost looking at his phone

Het verhaal van Groove Digital

Ons verhaal ontvouwt zich in 2016 toen onze oprichter zijn eerste bedrijf, YourWebdesigner, registreerde...

Ons verhaal