Groove
9.8.22
1 min

Groove Digital is Certified Partner van Keap (Infusionsoft)

Groove Digital is Certified Partner van Keap.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met Keap om serieuze ondernemers te helpen groeien. Als Keap Certified Partner kan Groove Digital een uitzonderlijk niveau van advies-, training- en implementatieservices bieden - door lid te worden van deze gemeenschap van experts die zich richten op het helpen van kleine bedrijven om te groeien.

Het Certified Partner-programma van Keap biedt krachtige oplossingen voor kleine bedrijven, zoals webontwikkeling, copywriting, marketingadvies en vele andere professionele diensten. Door deze krachtige combinatie zijn Keap en zijn partners dominante krachten geworden in de succesbeweging van kleine bedrijven.

"Groove Digital heeft een intensief trainingsprogramma ondergaan en is geslaagd voor onze diepgaande kwalificatienormen om gecertificeerd te worden", zegt Ankur Bhatnagar, VP Partner Programs bij Keap. "We certificeren niet zomaar iedereen die lid wil worden van onze community - Certified Partners voldoen aan onze buitengewoon hoge normen om ervoor te zorgen dat onze kleine zakelijke klanten alleen met het beste werken. Vandaag feliciteren en verwelkomen we Groove Digital met trots in onze bloeiende gemeenschap van Keap Certified Partners die elke dag meer kleine bedrijven helpen zich te organiseren en te groeien.”

Wat is Keap en wat kan het betekenen voor jouw bedrijf?

Keap, voorheen bekend als Infusionsoft, is een klantrelatiebeheer- en marketingautomatiseringsplatform. Het is bedoeld om bedrijven te helpen bij het automatiseren van hun marketing, verkoop en klantenserviceprocessen.

Met Keap kunnen bedrijven bijvoorbeeld automatische e-mailcampagnes instellen om leads te genereren en te converteren, formulieren op hun website plaatsen om leads te verzamelen, en contactgegevens van leads en klanten beheren in één centrale database.

Keap biedt ook verschillende integraties met andere bedrijfssoftware, zoals CRM, e-commerce en boekhouding, zodat bedrijven hun data gemakkelijk kunnen delen en gebruiken om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

In het algemeen kan Keap bedrijven helpen om hun marketing- en verkoopinspanningen te automatiseren en te verbeteren, en om beter inzicht te krijgen in hun klanten en hun behoeften. Dit kan leiden tot een betere klantervaring, meer leads en verkopen, en een hogere ROI op marketinguitgaven.

Rens Hageman

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €600). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend